Outdoorexpress.fi

Outdoor Express vie sinut Tampereen keskustasta bussilla suoraan luontoon ja takaisin

Outdoor Express palvelun toteutuksesta vastaa Ekokumppanit Oy. Matkaliput myy Matkahuolto. Lipun voit ostaa ainoastaan ennakkoon Matkahuollon nettikaupasta tai sovelluksesta. Lippu pitää olla ostettuna 20 minuuttia ennen vuoron lähtöä. Outdoor Express bussikyytien liikennöitsijä on Tilausliikenne Atro Vuolle Oy.

Huom! Lemmikit sallittuja sunnuntain vuoroilla.

Matkahuolto

Neuvonta: Bussien reitit ja aikataulut sekä lippujen hinnat

  • Matkahuolto p. 0200 4000
  • Vastaamme 24/7
  • Puhelun hinta 1,98 € / min / vastattu puhelu + pvm /mpm. Jonotuksesta veloitetaan pvm /mpm.

 

Reklamaatiot ja palautteet: Matkat ja matkaliput

  • p. 020 331 222
  • Vastaamme ma-pe klo 8–16
  • Puhelun hinta on pvm / mpm

Liikennöinti ja kuljetus

Atro Vuolle

  • p. 0400 630476
  • atrovuolle@atrovuolle.fi

Anna palautetta ja auta meitä kehittämään entistä parempi pääsy luontoon

Outdoor Express – suuntana luonto

Kesän 2024 Outdoor Express -bussiyhteydet on toteutettu Metsähallituksen järvisuomen luontopalvelujen sekä Tampereen, Ylöjärven, Ruoveden ja Kuhmoisten kuntien tukemana. Yhteistyökumppaneina palvelun tuottamisessa Matkahuolto, Visit Tampere sekä Ekokumppanit Oy ja Järvien Reitit.

Outdoor express kokeilu on osa Tampereen järvi- ja luontomatkailun tiekartan kehitystyötä. Tavoitteena on testata palvelun toimivuutta ja tuoda se pysyvämmin osaksi Tampereen ja Pirkanmaan alueen luontomatkailun palvelutarjontaa.

Taustana ovat syksyllä 2022 toteutetut kokeilut, jotka olivat osa Sustainable Tourism Mobility –hankkeessa tehtyä matkailun kestävän liikkumisen palvelukehitystä. Sustainable Tourism Mobility –hanke on Visit Tampereen, Suomen Itämeri-instituutin ja Tampereen yliopiston toteuttama kehityshanke, jonka rahoittaa Pirkanmaan Liitto REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Mukana palvelua kehittämässä

Matkahuolto
Visit Tampere
Ekokumppanit
Ylojärvi
Ruovesi
Metsähallitus
Tampere